Bent u zorgverlener
Gespecialiseerde fysiotherapie bij rugproblemen

Waarom u kiest voor Rugkliniek Alkmaar

De kracht van Rugkliniek Alkmaar is ons vertrouwen in een totaalaanpak: waarom zouden we u alleen kracht- of stabilisatieoefeningen laten doen als we het kunnen combineren? Ons team bestaat uit rugspecialisten met jarenlange kennis en ervaring. U krijgt dus altijd de behandeling die bij u past.

De specialisten van Rugkliniek Alkmaar behandelen mensen met de meest uiteenlopende rugproblemen. Daardoor zijn wij uiterst ervaren in het behandelen van uw klachten.

Unieke meetapparatuur

Wij beschikken over speciale meetapparatuur om de spierkracht en krachtverhouding te kunnen meten. Deze nemen sterk af als u langdurig rugklachten heeft of bent geopereerd. Zwakke spieren kan één van de oorzaken zijn van vertraagd herstel van uw klachten. Bij Rugkliniek Alkmaar geloven wij dat een behandeling pas zin heeft wanneer u precies weet wat er met u aan de hand is.
De kracht en krachtsverhouding van uw rug wordt gemeten met de zogenoemde Back Check. Dit apparaat is in staat om uw vorderingen gedurende de behandeling te laten zien. 

Speciale revalidatieapparaten

Als u moet revalideren na bijvoorbeeld een operatie, kunt u gebruik maken van onze revalidatieapparatuur. Bij Rugkliniek Alkmaar wordt veel gewerkt met de David Back. 


Wij wachten niet af tot een nieuwe behandelmethode ingeburgerd is. Wij staan voor innovatie en zijn constant op zoek naar effectieve manieren om u zo goed mogelijk te behandelen.

U kiest voor Rugkliniek Alkmaar als: 

  • U behandeld wilt worden door specialisten met ruime ervaring;
  • U ingewikkelde rugklachten heeft waar u geen raad (meer) mee weet;
  • U moet revalideren na bijvoorbeeld een operatie. 

Wij hebben alles in huis om u weer mobiel en pijnvrij te krijgen. U bent een belangrijke spil in het herstelproces. Zo stellen we samen met u een behandelplan op en krijgt u oefeningen mee die u thuis kunt doen.

   

 

072 560 00 44 

 
Menzis Topzorg
Wij zijn een Pluspraktijk
Wij hebben een HKZ certificaat
Like us op Facebook