Bent u zorgverlener
Gespecialiseerde fysiotherapie bij rugproblemen

Rugkliniek Alkmaar staat voor kwaliteit

Bij Rugkliniek Alkmaar staat kwaliteit hoog in het vaandel. Onze fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Alle therapeuten van de praktijk staan ingeschreven in een officieel Nederlands register voor de gezondheidszorg: het BIG-register. Dit staat voor Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg. De inschrijving duidt erop dat de ingeschreven personen een door de wet beschermde titel voeren en door de overheid erkende beroepsopleidingen hebben gevolgd. 

Rugkliniek Alkmaar voldoet aan de hoogste eisen die de zorgverzekeraars stellen op het gebied van kwaliteit en doelmatig werken. Wij hebben een contract met alle zorgverzekeraars en zijn voorkeursleverancier voor het Menzis (Menzis en Anderzorg) en Achmea Label. (FBTO, Zilverenkruis, Interpolis, OZF. Avéro, Agis, TakeCareNow, Aevitae, Caresco, Turien&Co en IAK) 

De praktijk is ISO-HKZ gekwalificeerd. Het HKZ-keurmerk is voor u een garantie voor een goede zorg:

  • het team stelt u als patiënt centraal
  • het team besteedt non-stop aandacht aan een kwalitatief hoogwaardige behandeling
  • de praktijk heeft de zaken intern goed op orde
  • en kan betrouwbare resultaten presenteren.

Wij streven er naar om de kwaliteit van zorg steeds te verbeteren. Uw ervaring als patiënt is dus van essentieel belang! Om te meten wat u heeft ervaren verstuurt een onafhankelijk meetbureau een tevredenheidsonderzoek vragenlijsten naar onze patiënten.

Wij stellen uw feedback zeer op prijs !

072 560 00 44 

 
Menzis Topzorg
Wij zijn een Pluspraktijk
Wij hebben een HKZ certificaat
Like us op Facebook